.opinia {height:100%;background-color:#318F02;} .opinia_tlo {height:10px;width:80px;background-color:lightgray;} .grid_item { float:left; overflow:hidden; margin:0 11px 11px 0; width:50px; text-align:center;} .grid_item a {color:#3B5998; cursor:pointer; text-decoration:none; } .grid_item img {color:#808080; font-size:9px; overflow:hidden; padding-top:2px; text-align:center; white-space:nowrap;}
Opinie o książce "Zostań jej obsesją. Rozkoszne techniki seksualne"
6
(44%)
5
(12%)
4
(6%)
3
(25%)
2
(6%)
1
(6%)
Opinie czytelników (liczba ocen: 16)
Średnia ocen: 4.5
Oceń książkę

Zostań jej obsesją. Rozkoszne techniki seksualne:

Ocena : 6 Ocena książki 2011-12-14

Mateusz, SysADMIN

Świetna książka. Autor (Pozdrawiam Maciek!) wie o czym pisze :) Polecam!

Ocena : 6 Ocena książki 2010-12-27

Agnieszka

Przeczytałam tę książkę jednym tchem, odmawiając sobie przy tym nielada przyjemności, jaką było dość interesująco się zapowiadające spotkanie w gronie przyjaciół i zupełnie nie żałuję. I pewnie nie jeden mężczyzna zdziwiłby się, dlaczego kobieta to przeczytała, to odpowiedź jest jedna - ciekawość. Panowie, powiem krótko, to na pewno zadziała. Jeśli mnie taki mężczyzna zaczepił w sposób opisany w książce, jeśli mi by tak imponował swoim zaangażowaniem, organizowaniem i wszystkim tym, o czym tam przeczytacie, to nie byłoby czasu na zastanawianie się czego chcę, bo co bym chciała, to bym dostawała. A chyba o to chodzi. Więc prędko do księgarni i trenujcie!:) Żadna kobieta się nie oprze :) Powodzenia!

Ocena : 6 Ocena książki 2010-03-19

bez podpisu

Nareszcie coś o "uwodzeniu w związku". Przeczytałem, zastosowałem i... wow! A praktyczne przerobienie tego wszystkiego zajmie mi chyba jeszcze z rok. Dobra robota!

Ocena : 6 Ocena książki 2012-01-30

Mateusz K., SysADMIN

Książka wybitna, nie tylko zmienia podejście do kobiet (co bardzo pomaga, serio) ale wpływa na lepsze ich zrozumienie, i siebie :) Na prawdę, serdecznie POLECAM!

Ocena : 6 Ocena książki 2014-12-05

Arek

I wszystkie moje!!!

Ocena : 6 Ocena książki 2010-07-16

Magda Modrzewska, technik ekonomista

Dziękuję za możliwość przeczytania Pańskiej książki. O Panu dowiedziałam się przez naszego znajomego Marcina. Wiele opowiadał o szkoleniach NLP, których był również uczestnikiem. Ale do rzeczy! Książka napisana jest bardzo prostym i zrozumiałym językiem co ułatwia każdemu czytelnikowi zrozumienie jej bez problemu. Czasem jednak powiedziałabym, iż owy język profesjonalisty którego Pan używa miesza się z codziennym obnażając zwyczaje, a być może nawet pragnienia seksualne czytelnika. Zagląda do sypialni rysując szeroki wachlarz zachowań seksualnych, przełamuje stereotypy, rażąco uświadamiając mężczyznom prawdę o sobie i o kobietach. Być może nawet nielicznych czytelników zawstydzą Pańskie teorie i praktyki wypisane w tej lekturze. Sądzę jednak że w jakiś sposób poprzez zawstydzenie wezmą sobie niektóre rzeczy do serca i dojrzeją do bycia stuprocentowymi facetami. Myślę iż rozwinie ona podejście do tematu traktowania seksualności jako stymulatora (bodźca) działań każdego mężczyzny. Kończąc swoja wypowiedź chciałabym podziękować za możliwość poznania punktu widzenia Pana na intymność seksualności. Na spojrzenie z perspektywy faceta na sprawy tak dla nas ludzi dorosłych ważne.

Ocena : 5 Ocena książki 2009-12-01

bez podpisu

książka łącząca podejście z różnych kultur na zagadnienie seksu i relacji damsko-męskich.trochę za mało tzw.technik perswazji w uwodzeniu.. tym niemniej zalicza się do najlepszych jakie przeczytałem.

Ocena : 4 Ocena książki 2013-07-17

bez podpisu

Nie jest wybitna

Ocena : 2 Ocena książki 2013-10-17

bez podpisu

Konkretne informacje można znaleźć dopiero pod koniec (3 ostatnie rozdziały). Reszta to lanie wody.

Zostań jej obsesją. Rozkoszne techniki seksualne. Edycja zmieniona i rozszerzona:

Ocena : 3 Ocena książki 2013-08-10

bez podpisu

Zupełnie przeciętna. Nie ma nad czym się tak rozpływać.

Ocena : 3 Ocena książki 2013-05-03

Magda

Nie zachwyciła mnie. Książka o komunikacji znacznie lepsza.

Ocena : 3 Ocena książki 2013-09-25

bez podpisu

dobrze że przeceniona

Ocena : 1 Ocena książki 2015-10-29

bez podpisu

beznadziejna, książka dla desperatów. autor nie zna się na kobiecych aspektach seksu